Artvin valisi DOKA ziyaretinde!

 Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nı (DOKA) ziyaret etti. DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ile bir süre sohbet eden ve aynı zamanda DOKA Yönetim Kurulu üyesi olan Vali Kalkan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Artvin valisi DOKA ziyaretinde!

 

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nı (DOKA) ziyaret etti.
 
DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ile bir süre sohbet eden ve aynı zamanda DOKA Yönetim Kurulu üyesi olan Vali Kalkan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Kalkan, DOKA'nın bölgede gerçekleştirdiği çalışmaları çok önemli olduğunu kaydederek, "Türkiye gelişmekte olan ekonomiler arasında yatırımcıların ilgisini çeken ülkelerden birisi konumundadır. Yerel ve bölgesel kalkınmada kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğini geliştirmek, kaynakların etkin şekilde kullanımını sağlamak, yerel dinamikleri ve içsel potansiyeli harekete geçirerek bölgesel gelişmeye yeni bir ivme kazandırmak amacıyla ajanslarımız faaliyete geçirilmiştir. Bu kapsamda DOKA bölgemizde başarılı çalışmalar gerçekleştirmektedir" dedi.
 
DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler