Artvin Valisi Başkan'ı ziyaret etti

 Artvin Valisi Necmettin Kalkan,  bölgenin lider ve gözde kenti Trabzon’un gelişmesi ve büyümesi Doğu Karadeniz’e olduğu gibi Artvin’e de katkı sağlayacağını kaydederek, bu nedenle Trabzon’un büyükşehir olmasını dört gözle beklediklerini söyledi. Artvin V

Artvin Valisi Başkan'ı ziyaret etti

 

Artvin Valisi Necmettin Kalkan,  bölgenin lider ve gözde kenti Trabzon’un gelişmesi ve büyümesi Doğu Karadeniz’e olduğu gibi Artvin’e de katkı sağlayacağını kaydederek, bu nedenle Trabzon’un büyükşehir olmasını dört gözle beklediklerini söyledi.
 
Artvin Valisi Necmettin Kalkan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.
 
Vali Kalkan nezaket ziyaretinde bulunduğu Başkan Gümrükçüoğlu ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda birlikte çalıştıklarını belirterek, “Sağ olsun Başkan’ımız getirdiğimiz projelere her zaman destek veriyor” dedi.
 
Vali Kalkan, Gümrükçüoğlu’nun Trabzon’daki başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini de dile getirerek, “Trabzon,  bölgemizin lider kenti konumunda lokomotif bir şehir. Trabzon’un büyük şehir belediyesi olmasını Artvin olarak dört gözle bekliyoruz.
 
Trabzon’un gelişmesi, büyümesi tüm bölgeye olduğu gibi Artvin’e de fayda sağlayacaktır. O açıdan Trabzon’un büyük şehir olmasını memnuniyetle karşıladık.
 
Şimdiden tüm Trabzon halkına hayırlı olsun diyor Başkan Gümrükçüoğlu’na ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.
 
44444444.20121002111815.jpg
 
Artvin Valisi Necmettin Kalkan’ı makamında görmekten onur duyduğunu belirten Başkan Gümrükçüoğlu  “Kentimizde, bölgemizin güzide illerinden Artvin’in Valisini görmekten çok büyük bir onur duyuyoruz.  
 
Kendilerini daha önceki çalışmalarından da yakından tanıyor çok çalışkan ve başarılı bir kardeşimiz olduğunu biliyorum.  
 
Artvin’imizin güzelleşmesi ve gelişmesi için başarılı çalışmalar yapıp uzun yıllar Artvin’e hizmet edeceğine yürekten inanıyorum.  Sayın Valiye, Trabzon Belediyesi ve halkı adına yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ziyaretin ardından Başkan Gümrükçüoğlu Vali Kalkan’a telkâri işlemeli bir fincan takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel