Artvin Valisi Ardanuç'ta

Artvin Valisi Doğanay, Ardanuç'ta incelemelerde bulundu.

Artvin Valisi Ardanuç'ta

 Artvin Valisi Ömer Doğanay, Ardanuç ilçesini ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.

İlk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Doğanay, Kaymakam Abdil Koç'tan ilçenin genel durumu ve sorunları bilgi aldı.

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Doğanay, ilçenin asayiş ve güvenliği konusunda bilgi aldı.

Ardından belediyeye giden Doğanay, cadde üzerinde karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla da selamlaşarak, bir süre sohbet etti.

Vali Doğanay, belediyenin hizmetleri ve faaliyetleri konusunda Başkan Yıldırım Demir ile bir süre görüştü.

Daha sonra Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak 24 saat esaslı 81 çalışanıyla 80 engelliye hizmet veren Ardanuç Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezini gezen Vali Doğanay, İl Müdürü Bahattin Yetim'den merkezdeki hizmete dair bilgi aldıktan sonra, burada yaşayan engelli vatandaşlarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Ardından İskenderpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesini de ziyaret eden Doğanay, bir süre öğrencilerle ders dinleyerek, onlarla sohbet etti.

Bazı engelliler televizyondan futbol maçlarını izleyebilmek için Doğanay’dan Lig TV talebinde bulundu.

Doğanay’dan Engelsiz Yaşam ve Rehabilitsayon Merkezi yolunun bazı bölümlerinin bozuk olduğunu ve daha da konforlu hale getirilmesi talebinde bulundu. Bunun üzerine Doğanay, ziyarette kendisine eşlik eden Başkan Demir’den yolun kısa sürede iyileştirilmesini istedi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Ardanuç ilçesini ziyaret ettiğini belirten Vali Doğanay, ilçedeki yapılması planlanan ve devam eden çalışmaların takipçisi olacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler