Artvin nihayet suya kavuştu

İlçeye 27 kilometre mesafede bulunan Şenocak köyü içme suyu hattı ve su depolama tesisleri, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Köy-Des projesi kapsamında yapılan Şenocak köyü içme suyu hattı ve su depolama tesislerinin açılışı Kaymakam Salih Altun tarafın

Artvin nihayet suya kavuştu

İlçeye 27 kilometre mesafede bulunan Şenocak köyü içme suyu hattı ve su depolama tesisleri, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Köy-Des projesi kapsamında yapılan Şenocak köyü içme suyu hattı ve su depolama tesislerinin açılışı Kaymakam Salih Altun tarafından yapıldı. Açılış töreninde İlçe Malmüdürü Turgay Tösten, Müftü Orhan Bal, Köy Hizmetleri Şantiye Şefi Adnan Taşdemir, Şenocak Köyü Muhtarı ve ihtiyar heyeti ile vatandaşlar da hazır bulundu. Vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Kaymakam Altun, yaptığı konuşmada hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Köylerine yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduğunu belirten vatandaşlar, "Yıllardır çeşitli sıkıntılarımız vardı. Kaymakamımız geldikten sonra her köye olduğu gibi bizim köyümüz de yapılan hizmetlerden nasibini aldı. Allah kaymakamımızı başımızdan eksik etmesin, devletimizin varlığını bizlere hissettirdi" dediler.

Şenocak köyü içme suyu hattı ve su depoları, Köy-Des projesi kapsamında bin 900 metre içme suyu hattı ile birlikte 30 ve 10 tonluk iki adet su deposunun yapımı da tamamlandı. Köyde olası yangınlara müdahale edebilmek amacıyla depolara iki adet yangın musluğu da yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler