"Artık bize de her yer Trabzon diyelim"

Amasya Valisi iken Valiler Kararnamasi ile Trabzon Valiliğine atanan Abdil Celil Öz, "Artık bize de her yer Trabzon diyelim "dedi.  Öz, yaptığı açıklamada, 8 Eylül 2011'de Amasya Valisi olarak göreve başladığını anımsatarak yaklaşık 23 ayda Amasya'da çok

"Artık bize de her yer Trabzon diyelim"
Amasya Valisi iken Valiler Kararnamasi ile Trabzon Valiliğine atanan Abdil Celil Öz, "Artık bize de her yer Trabzon diyelim "dedi. 
 
Öz, yaptığı açıklamada, 8 Eylül 2011'de Amasya Valisi olarak göreve başladığını anımsatarak yaklaşık 23 ayda Amasya'da çok güzel hizmetlere imza attıklarını belirtti.
 
Amasya'nın çok özel bir kent olduğunu ve Şehzadeler kenti Amasya'da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Öz, "Benim için Trabzon'a atanmam süpriz oldu. Hayırlısı olsun. Erken oldu. Büyüklerimiz böyle takdir etmiş. Amasya'da devam eden projelerimiz vardı. Yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve medyası ile uyumlu bir çalışma sürdürdük. Artık bizede her yer Trabzon diyelim"diye konuştu.
 
Öz, Amasya'ya daha önce bir süre Gümüşhacıköy Kaymakamlığı görevini yapmış en son ise Kayseri Vali Yardımcılığı görevini sürdüren Halil İbrahim Çomaktekin'in Vali olarak geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler