Arsinspor'da kongre tarihi berlli oldu!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu, 9 Haziran Pazartesi günü yapılacak.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, kongrenin 9 Haziran Pazartesi günü Arsin Belediyesi konferans salonunda yapılacağını, çoğunluk sağlanamadığı ta

Arsinspor'da kongre tarihi berlli oldu!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu, 9 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, kongrenin 9 Haziran Pazartesi günü Arsin Belediyesi konferans salonunda yapılacağını, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 17 Haziran Salı gününe erteleneceğini söyledi.

Kongre tarihine kadar transfer çalışmalarına başlamayacaklarını belirten Şahin, "Arsinspor'a hizmet etmek bir şereftir. Biz bu onuru yaşadık. Arsinspor'a hizmet etmeyi bir borç olarak görüp elimizden geleni yapmaya çalıktık. Şimdi yeni bir sayfa açılacak. Olağan kongre ile göreve gelecek yeni yönetim, Arsinspor'un geleceğine katkıda bulunacak. Transfer çalışmalarını şu an için durdurduk. Yeni sezonun yapılanmasını, göreve gelecek yönetim yapacak. Haliyle bizim şu an için girişimlerde bulunmamız doğru olmaz" dedi.

Adaylık için henüz başvuru olmadığını kaydeden Şahin, "Temennimiz, maddi ve manevi yönden güçlü bir yönetimin oluşmasıdır. Henüz netleşen adaylar yok. Arsinspor yalnız kalmaz. Mutlaka kulübün geleceğine ışık tutacak kişiler zaman içerisinde göreve talip olup desteklerini esirgemeyeceklerdir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel