Arsinspor transferde güçlendi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un basın sözcüsü Özer Çalık, mevcut kadroyu koruyarak yaptıkları transferlerle daha da güçlendiklerini söyledi. Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da sıkı bir şek

Arsinspor transferde güçlendi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un basın sözcüsü Özer Çalık, mevcut kadroyu koruyarak yaptıkları transferlerle daha da güçlendiklerini söyledi.

Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da sıkı bir şekilde devam ettiklerini belirterek, ''Antalya kampında hazırlıklarımız günde çift idmanla sürüyor. Dün yapılan idmanda defans oyuncumuz Semih ayak bileğinden sakatlandı. Bu oyuncunun durumu, çekilecek MR'dan sonra belli olacak. Bunun dışında herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Mevcut kadromuzu koruyarak yaptığımız transferlerle daha da güçlendik'' dedi.

Antalya'da hazırlık maçları da yaptıklarını kaydeden Çalık, ''Önceki gün Afyonkarahisar ile oynadığımız ilk hazırlık maçını 2-0 kaybettik. Yarın Kastamonu ve çarşamba günü de Diyarbakır DİSKİ ile oynayacağımız hazırlık maçından sonra kampımızı noktalayacağız. Hocamızın ihtiyaç duyması halinde yeni transferler de yapabiliriz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel