Arsinliler Santa'da buluştu

Arsinspor Taraftarlar Derneği ve Genç Arsinliler Derneği'nce düzenlenen ve Arsin Muhtarlar Derneği ile Arsin Şoförler Odası'nın desteklediği şenliğe, Atayurt Belediye Başkanı Hüseyin Zengin, Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Oktay Acar, Arsin Şoförler Odası

Arsinliler Santa'da buluştu

Arsinspor Taraftarlar Derneği ve Genç Arsinliler Derneği'nce düzenlenen ve Arsin Muhtarlar Derneği ile Arsin Şoförler Odası'nın desteklediği şenliğe, Atayurt Belediye Başkanı Hüseyin Zengin, Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Oktay Acar, Arsin Şoförler Odası Başkanı Murat Ateşoğlu, Anadolu Kültür Eğitim Derneği Başkanı Fatih Ceylan, organizasyon başkanı Kemal Özdemir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atayurt Belediye Başkanı Hüseyin Zengin, şenliklerin devam etmesi için gereken desteğin verilmesi ve Santa'nın turizme kazandırılması gerektiğini belirterek, ''Santa yolunun yapımı şu an devam ediyor. Bu yol bitirildiğinde Santa'ya vatandaşlarımız çok rahat bir şekilde gelecektir'' dedi.

Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Oktay Acar da Santa'nın Sümela, Çakırgöl ve Krom vadisi olarak bütün halde ele alınması gerektiğini belirterek, ''Turizm mastır planı çerçevesinde değerlendirildiğinde bölgenin çehresi değişecek ve Yanbolu Vadisi çekim merkezi olacaktır. Bunları yapabilmek için yolun yapılması gerekiyor'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından kolbastı, horon ve çeşitli yarışmalar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel