Arsin’e 3’lü müjde

 Sahildeki ilçeler arasında balıkçı barınağı olmayan tek ilçe olan Trabzon’un Arsin İlçesi’ne müjdeli haberler ard arda geldi. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Arsin Balıkçı Barınağı’nın 2013 yılı yatırım programına alındığını belirterek şunları söyledi;

Arsin’e 3’lü müjde

 

Sahildeki ilçeler arasında balıkçı barınağı olmayan tek ilçe olan Trabzon’un Arsin İlçesi’ne müjdeli haberler ard arda geldi. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Arsin Balıkçı Barınağı’nın 2013 yılı yatırım programına alındığını belirterek şunları söyledi; “Göreve geldiğim günden bu yana balıkçı barınağımız için mücadele veriyorum. Nihayet 20 milyon TL yatırım tutarı olan balıkçı barınağı 2013 yılı yatırım programına alındı. 2013 yılında ihalesi yapılacak olan balıkçı barınağını 2015 yılında halkımızın hizmetine sunmayı ümit ediyoruz.  Arsin’imize ve balıkçılarımıza hayırlı olsun.   
 
ARSİN KALİFİYE ELEMAN MERKEZİ OLACAK 
Bunun yanında Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ne kurulması gündemde olan Endüstri Meslek Lisesi’nin ihalesi 23 Ocak’ta yapılacak. Böylece Arsin’de gerek Arsin OSB’ye gerek bölgemizdeki işletmelere kalifiye eleman sağlayacak, meslek sahibi bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Bilindiği üzere sürekli gündeme gelen Santa Harabeleri’nin yolu ile ilgilide Karayolları’ndan sevindiren haberi aldık. 22 kilometrelik Yanbolu-Atayurt Yolu da Karayolları tarafından 2013 yılında genişleme ve yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
 
HALKIMIZIN GÜVENİ  VE İKTİDARIMIZIN GÜCÜYLE 
Tabi ki bunların yanında düşündüğümüz yeni yatırımlar, yeni projeler var. Somut adımlar atmadan kamuoyuyla paylaşmak istemiyorum. Göreve geldiğim günden bu yana Arsin halkına ne söz vermişsem yerine getirmeye çalıştım. Gece-gündüz demeden de çalışmalarıma devam edeceğim. Arsin aldığı yatırımlarla bugün Trabzon’da adından en çok bahsedilen ilçeler arasına girmişse bu değerli Arsin halkının bize verdiği güven sayesinde olmuştur. İlçemize bu 3 yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen başta bu imkanları bize sağlayan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a, Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’a Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Muhammet Balta’ya, Karayolları Genel Müdürümüz Cahit Turhan’a, Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürümüz ve yardımcıları ile emeği geçen partili partisiz tüm yöneticilerimize Arsin halkı adına teşekkür ederim. Halkımızdan aldığımız güç ile daha güzel işler başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel