Arkadaş kavgası kanlı bitti!

Edinilen bilgiye göre olay, Fatsa ilçesinin Dereüstü yolu üzerinde bulunan Şahinler Pasajı içinde meydana geldi. Bir su dağıtım firmasında çalışan Yasin D. (24), su parası için çay ocağına gidince, çay ocağında çalışan Serkan Ç. (23) ile arasında tartışma

Arkadaş kavgası kanlı bitti!


Edinilen bilgiye göre olay, Fatsa ilçesinin Dereüstü yolu üzerinde bulunan Şahinler Pasajı içinde meydana geldi. Bir su dağıtım firmasında çalışan Yasin D. (24), su parası için çay ocağına gidince, çay ocağında çalışan Serkan Ç. (23) ile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine dışarı taşan kavga sırasında Serkan Ç. yanında taşıdığı bıçakla Yasin D.’yi kalbinden bıçakladı.
Vatandaşlar tarafından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yasin D., ilk müdahalesinin ardından Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yasin D.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olaydan sonra kaçan bıçaklı saldırgan daha sonra Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler