Arınç: Bizim gibi günahkarların...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün Karacabey'de yağmur duası yapıldığını ve kendisinin de buna amin dediğini hatırlatarak, "Bizim gibi günahkar dillerden çıkacak duanın pek fazla faydası olmaz, ama orada çok masum güzel küçük çocuklar vardı. O çocuklar

Arınç: Bizim gibi günahkarların...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün Karacabey'de yağmur duası yapıldığını ve kendisinin de buna amin dediğini hatırlatarak, "Bizim gibi günahkar dillerden çıkacak duanın pek fazla faydası olmaz, ama orada çok masum güzel küçük çocuklar vardı. O çocukları teşvik ettik. Ya Rabbi, bizi rahmetsiz bırakma, yağmurdan mahrum etme dedik. Sanki tutacak gibi." dedi.

"PEYGAMBER EFENDİMİZİN TAVSİYESİNE UYMALIYIZ"

Bülent Arınç, Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Demirtaş Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açılışını gerçekleştirdi. Yüzme havuzunun önemine dikkat çeken Arınç, beyin ve bel fıtığından şikayet edenlere doktorların yüzme tavsiye ettiğini hatırlattı. Yüzme, binicilik ve atıcılığı tavsiye eden hadisler hatırladığını belirten Arınç, "Atıcılık laf atmak değil, yani ok atmayı söylüyor. Bugün birçok spor dalında özellikle Peygamber Efendimiz (sas)'in tavsiyelerine de uymak zorundayız." ifadelerini kullandı.

"BİZİM GİBİ GÜNAHKAR DİLLERİN..."

Dün Karacabey'de yağmur duası yapıldığını ve kendisinin de buna amin dediğini hatırlatan Arınç, "Bizim gibi günahkar dillerden çıkacak duanın pek fazla faydası olmaz, ama orada çok masum güzel küçük çocuklar vardı, o çocukları teşvik ettik. Ya Rabbi, bizi rahmetsiz bırakma, yağmurdan mahrum etme dedik. Sanki tutacak gibi. Belki bugün belki yarın şu rahmete ve yağmurlara kavuşuruz. Mahsullerimiz de insanımız da büyük bir mahrumiyet içine girmesin. Allah dilerseniz veriyor. Sizin dualarınız, sizin ağızlarınız makbuldür. Inşallah siz de rahmet için dua edin ve bekleyin." diye konuştu.

Demirtaş'ın ilçe olması çalışması yaptıklarını ifade eden Arınç, 2015 seçimlerine kadar, milletvekilliği devam ederse birkaç tane daha ilçe yapmaya karar verirlerse bunların başına Demirtaş'ı koyacaklarını kaydetti. Bursa'nın, gelişmesi en büyük olacak ilçesinin Demirtaş olduğunu belirten Arınç, Demirtaş'ın Nilüfer'in ya da başka bir ilçenin gerisinde kalmasının yanlış olacağını dile getirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel