Arık İnsanlarla kucaklaşacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçim bölgesi Akçaabat İlçesi’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Yaylacık Mahallesinde esnafla buluştu.Sabah kahvaltısını da esnafla birlikte yapan Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, ‘Ben halktan gelen

Arık İnsanlarla kucaklaşacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçim bölgesi Akçaabat İlçesi’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Yaylacık Mahallesinde esnafla buluştu.

Sabah kahvaltısını da esnafla birlikte yapan Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, ‘Ben halktan gelen birisiyim. Her zaman halkımızın içinde olacağım” dedi. Kahvaltının ardından Yaylacık Mahallesindeki esnafları ziyaret eden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Biz her zaman biriz ve bundan sonra da birlikteliğimize devam edeceğiz. Biz siyasetten çok insanlarla kucaklaşmak, problemlerini çözmek için uğraşıyoruz” diye konuştu. Trabzon’un ilçeleriyle birlikte büyük bir cevher barındırdığını dile getiren Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, her türlü imkana sahip olan şehrin sadece doğru kararlara ve iyi hizmetlere ihtiyacı olduğunu, bunun AK Parti iktidarı ile yakalandığını kaydetti.

Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Şehrimizde büyük bir potansiyel var. İmkan ve olanak yönünden eksiği bulunmayan Trabzon’un bir anda yükselişe geçmesi ve Türkiye’nin önde gelen illeri arasında yerini alması güçlü bir irade ile oldu. Genel ve yerel yönetimin başarısı hizmete yansıdı. AK Parti iktidarının ardından doğru hizmetler ve kararlarla duran potansiyel açığa çıktı. Yapılacak daha çok iş var. 'Her şey tam' denilmesi mümkün değil. Ama halkımız hizmetleri görüyor ve takdir ediyor. Bizlere ise daha çok çalışmak, yeni artıları şehrimize sağlamak düşüyor." Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, ziyaretlerinin artacağını, çalışmaların geçmişteki gibi hız kaybetmeden süreceğini sözlerine ekledi. Ziyarette ayrıca, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, belde belediye başkanları ile ilçe yöneticileri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel