Arif Sağ Trabzon'da büyüledi

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Trabzon Şubeler Platformu düzenlediği “Birlik Beraberlik ve Dayanışma” gecesinde Halk Müziği sanatçısı Arif Sağ sahne aldı.  Trabzon’da bir restoranda düzenlenen gecede Cumhuriyet Halk Partisi Genel (CHP)

Arif Sağ Trabzon'da büyüledi

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Trabzon Şubeler Platformu düzenlediği “Birlik Beraberlik ve Dayanışma” gecesinde Halk Müziği sanatçısı Arif Sağ sahne aldı.

 

Trabzon’da bir restoranda düzenlenen gecede Cumhuriyet Halk Partisi Genel (CHP) Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, KESK Trabzon Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Recep Gülay ve çok sayıda misafir katıldı.

 

KESK Dönem Sözcüsü Recep Gülay, KESK olarak birlik ve beraberlik gecesinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bu geceyi düzenlemekte ki amacız insanlarımızı bir araya getirerek birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı korumak ve pekiştirmektir. Geceye katılan, katılmak isteyip de katılamayan tüm dostlarımıza şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

MAYIS'TAN SONRA TRABZON'A GELİYORUM

Gecede konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, “Seçime 5-6 aylık bir süreç kaldı, seçim arifesine girdik. Mayıs ayından sonra Ankara’dan Trabzon’a gelip burada sizlere hizmet vereceğim. Trabzon’a vekil olarak döneceğim, Trabzon’da Birlik beraberlik gecesinde seçim startını buradan almak ve Trabzon’a hizmet etmek için, canla, başla mücadelemizi vermek için sizlerle beraber olmak istedim. Yakında büyükşehir olacak olan Trabzon, her şeye laik bir şehir olması açısından bizlerde üzerimize düşen görevi içtenlikle yapmaya çalışacağız” dedi.

Konuşmadan sonra Halk Müziği Sanatçısı Arif Sağ sahne aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler