Ardeşen raftingde iddialı!

Ardeşen Gençlik Spor Kulübü ve Ardeşen Kaymakamlığı takımları, Düzce'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından 17-20 Nisan tarihleri arasında Düzce Büyük Melen Çayı

Ardeşen raftingde iddialı!
Ardeşen Gençlik Spor Kulübü ve Ardeşen Kaymakamlığı takımları, Düzce'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacak.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından 17-20 Nisan tarihleri arasında Düzce Büyük Melen Çayı'nda düzenlenecek U-23 Erkek ve Bayan R4 Rafting Türkiye Şampiyonasına Ardeşen Gençlik Spor Kulübü ve Ardeşen Kaymakamlığı takımları da katılacak.
 
Ardeşen'den yarın Düzce'ye hareket edecek olan iki takım, ilçede bulunan Rize Valisi Nurullah Çakır, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ile bir araya geldi.
 
Gelişmekte olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı, burada yaptığı konuşmada, şampiyonaya 20'ye yakın kulübün takımlarının katılacağını belirterek, "Yarışmalara Rize'den Çaykurspor Kulübü takımı, Rize Belediyespor Kulübü, Ekstrem Türk Spor Kulübü, Ruba Rafting Kulübü ve İyiderespor Kulübü katılacak. Tüm takımlara federasyon olarak şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler