Ardahan'a havaalanı mı yapılıyor?

Ankara'dan gelen heyet Ardahan Havaalanı için çalışmalara başladı.Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen heyet, Ardahan’a yapılması planlanan Havaalanı projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.Ardahan’a Havaalanı kampanyalarının yoğunl

Ardahan'a havaalanı mı yapılıyor?

Ankara'dan gelen heyet Ardahan Havaalanı için çalışmalara başladı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen heyet, Ardahan’a yapılması planlanan Havaalanı projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ardahan’a Havaalanı kampanyalarının yoğunlaşmasının ardından yapılan girişimler sonucunda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan görevlendirilen bir heyet, Ardahan’a gelerek, Havaalanı konusunda ön çalışmalarda bulundu. Valilik toplantı salonundaki toplantıya Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen heyet katıldı.

Vali Azizoğlu başkanlığındaki toplantıda Ardahan’ın tarihi ve coğrafi konumundan kaynaklanan önemi anlatıldı. Ardahan’da var olan Doğalgaz ve Petrol Boru Hatları, Uluslararası Tren Yolları ve Gümrük Kapıları ile Ardahan’ın ülkede önemli bir konumda yer aldığını söyleyen Vali Azizoğlu, Havaalanı ile Ardahan’ın daha da gelişeceğini belirtti. Havaalanı’nın kapsamında Artvin ilinin de yer almasının planlandığını söyleyen Vali Azizoğlu, “böylece iki ilimizin de havaalanı olmuş olacak, hem de her iki ilimiz de komşu devletlere açılan kapılarımız sayesinde daha canlı bir havaalanını ülkemize kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Vali Azizoğlu’nun konuşmasının ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, Ardahan’ı detaylarıyla anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler