Araplar Trabzon Lİmanı'nda

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Erşad Hürmüzlü ile birlikte dün Trabzon'a gelen Kuveyt, Mısır, Tunus, Yemen, Libya, Cezayir ve Katar büyükelçileri eşleri ile birlikte bu sabah Trabzon Limanı’nı ziyaret etti.Liman ziyaretinde Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş

Araplar Trabzon Lİmanı'nda

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Erşad Hürmüzlü ile birlikte dün Trabzon'a gelen Kuveyt, Mısır, Tunus, Yemen, Libya, Cezayir ve Katar büyükelçileri eşleri ile birlikte bu sabah Trabzon Limanı’nı ziyaret etti.

Liman ziyaretinde Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş ve liman yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan kafileye horon ekibi tarafından bir gösteri sunuldu. Ardından Trabzon İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş, konuklarına liman hakkında bir sunum yaparken, konuk büyükelçiler kendi ülkelerindeki limanlara da Vali Dr. Recep Kızılcık ve Trabzonlu yetkilileri davet ettiler.
 

Liman ziyareti sonrasında konuk büyükelçiler turizm beldesi Uzungöl’e hareket ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel