Araplar Olimpiyatlara davet edildi

Trabzon Valiliği’nin davetlisi olarak Trabzon’da bulunan 7 Arap ülkesinin büyükelçileri 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na davet edildiler.Cumharbaşkanlığı Başdanışmanı Erşad Hürmüzlü’nün başkanlığın

Araplar Olimpiyatlara davet edildi

Trabzon Valiliği’nin davetlisi olarak Trabzon’da bulunan 7 Arap ülkesinin büyükelçileri 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na davet edildiler.

Cumharbaşkanlığı Başdanışmanı Erşad Hürmüzlü’nün başkanlığında Trabzon’a gelen Kuveyt, Mısır, Tunus, Yemen, Libya, Cezayir ve Katar Büyükelçileri, Trabzon’da ziyaret ve incelemelerde bulunuyorlar.

Büyükelçilerin Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaretinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak ile Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ta bulundu.

Bakan Özak, ziyarette büyükelçilere içerisinde Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için hazırlanan çeşitli hediyeleri verirken, kendilerini oyunları izlemeye davet etti

Ziyarette Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker’de yer aldı. Nihat Doker, büyükelçilere oyunlar ve hazırlıklar hakkında bilgiler verdi.

Heyet adına konuşan Kuveyt Büyükelçisi Abdullah Abdulaziz Al-Duwalkh ise bir atasözünü hatırlatarak, “3 konu vardır ki, kederi giderir. Bunlar su, yeşillik ve güzel yüzler. Bunların üçü de Trabzon’da mevcut” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel