Arap turistlerin Trabzon'a ilgisi büyük

Doğu Karadeniz Bölgesi'ni ziyaret eden Arap Turistler sadece turizm merkezlerini değil alışveriş merkezlerine de ilgi gösteriyor.  Son yıllarda Arap turistlerin özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi'ne olan ilgisi dikkat çekerken, bölgeyi gezen Arap turistler,

Arap turistlerin Trabzon'a ilgisi büyük
Doğu Karadeniz Bölgesi'ni ziyaret eden Arap Turistler sadece turizm merkezlerini değil alışveriş merkezlerine de ilgi gösteriyor. 
 
Son yıllarda Arap turistlerin özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi'ne olan ilgisi dikkat çekerken, bölgeyi gezen Arap turistler, Trabzon'daki alışveriş merkezlerini de gezerek alışveriş yapmayı ihmal etmiyor. Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü beldesinde bulunan Trabzon Cevahir Outlet AVM'yi gezen Arap turistler outlet ürünlere ilgi gösteriyor. İndirimli satışlarıyla Arap turistlerin en çok rağbet gösterdiği merkezlerden biri haline gelen AVM dünya marklarını bünyesinde barındırması ise Arap turistleri de kendine çekiyor. 
 
Arap turistlerin ilgisini çeken markalar arasında yer alan dünyaca ünlü Converse, Mustang, Colombia ve Adidas da Cevahir ailesine katıldı.
 
Öte yandan Trabzonh Cevahir Outlet ramazan ayı dolaysıyla müşterilerinin daha rahat alış-veriş yapabilmeleri için kapanış saatlerini 23.00'a uzattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler