Arap Turist sayısı 55 bine ulaştı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi’ne bu yıl 2 milyon 600 bin turist geldiğini söyledi. Konuyla ilgili bilgi veren Hacısalihoğlu, “Bölgeye bu yıl 2 milyon 600 bin turist geldi. Bunun 28

Arap Turist sayısı 55 bine ulaştı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi’ne bu yıl 2 milyon 600 bin turist geldiğini söyledi. 

Konuyla ilgili bilgi veren Hacısalihoğlu, “Bölgeye bu yıl 2 milyon 600 bin turist geldi. Bunun 280 bin yabancı turist. Aynı dönemde 54 bin 600 Arap turist geldi. Biz bu rakamı sene sonuna kadar 30 bin olarak öngörürken, bu ülkelere yaptığımız iş gezisi ve tanıtımın da etkisiyle bu rakamı çok aştık. Bunun gelecek yıllarda da devam etmesini bekliyoruz” dedi.
 
Trabzon’da birisi Araplar tarafından diğeri de özel sektör tarafından yapılacak otellerle ilgili problemin bulunmadığını ve bu otellerin en kısa sürede yapımına başlanacağını belirten Hacısalihoğlu, bu iki otelin dışında başka otel yatırımlarının da devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel