Arap Kadı Trabzon'da tutuklandı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Çaykara İlçesi turistik bölgesi olan Uzungölde 17 yaşındaki S.G isimli lise öğrencisine taciz ettiği iddia edilen Abdullah Saleh A. Bir süre önce Yomra İlçesinde tutuklanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı Mahkeme taraf

Arap Kadı Trabzon'da tutuklandı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Çaykara İlçesi turistik bölgesi olan Uzungölde 17 yaşındaki S.G isimli lise öğrencisine taciz ettiği iddia edilen Abdullah Saleh A. Bir süre önce Yomra İlçesinde tutuklanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı Mahkeme tarafından Trabzon’un Bahçecik Cezaevine koyulan Abdullah Saleh A’nın Arabistan’da üst düzey yönetici olduğu ortaya çıktı .

Edinilen bilgiye göre; Arabistan’da tanınmış bir kadı olan Abdullah Saleh A. Koyulduğu ceza evinde de isyan çıkarmaya çalıştığı bu nedenle tek kişilik hücreye koyulduğu öğrenildi. Türkiye’de turist olarak gelen "Arap kadı'nın ilk duruşmaya kadar cezaevinde kalacağı ifade edildi. Abdullah Saleh A’nın 22 Eylül 2014 günü taciz ettiği lise öğrencisi 17 yaşındaki S.G. polise vermiş olduğu ifade ile taciz ortaya çıkmıştı.

Karakola giden S.G, “ staj yapmış olduğum yere adı Naif Saleh A. Olan bir Arap geldi. Bana trafik cezasını  nerede yatıracağım diye sordu. Bende kendisine yardım etmek istedim. Nere yatıracağını göstereceğim sırada beni zorla öptü. Bende kendisine tepki gösterdim ve olay yerinden kaçtı.”dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel