Araklı'nın 95. kurtuluş yıl dönümü kutlandı

  Araklı'nın kurtuluşunun 95. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.      Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törenlere, Atatürk Ortaokulu bahçesinde devam edildi.      Törene, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Be

Araklı'nın 95. kurtuluş yıl dönümü kutlandı

 

 
Araklı'nın kurtuluşunun 95. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı. 
     
Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törenlere, Atatürk Ortaokulu bahçesinde devam edildi. 
     
Törene, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, Garnizon Komutanı Coşkun Koç, Cumhuriyet Savcısı Necati Kurçenli, kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 
   
Belediye Başkanı Çebi'nin günüm anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından, öğrenciler arasında resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. 
   
Kutlamalar kapsamında ayrıca Araklı Belediyesi tarafından ilçe meydanında vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel