Araklı'da yürüyen çöp konteyneri

  Araklı İlçesi Sürmene caddesinde yaşayan mahalle sakinleri bir süre önce mahalleye belediye tarafından yerleştirilen çöp konteynerinin yerini sürekli değiştirerek çöpü kendi yaşamsal alanlarından uzaklaştırmaya çalışıyor.  Gece yarısı eve gelirken kendi

Araklı'da yürüyen çöp konteyneri

 

 

Araklı İlçesi Sürmene caddesinde yaşayan mahalle sakinleri bir süre önce mahalleye belediye tarafından yerleştirilen çöp konteynerinin yerini sürekli değiştirerek çöpü kendi yaşamsal alanlarından uzaklaştırmaya çalışıyor.  

Gece yarısı eve gelirken kendi kapısı önünde duran çöp konteynerini gören mahalle sakinleri çöpü başka bir binanın kapısının önüne koyuyor. Çöpün sürekli koku yaymasından rahatsız olan mahalle sakinleri sürekli çöpü diğer komşularının binasının önüne koyuyor. Böylelikle Sürmene caddesinde yaşayan mahalle sakinlerinin çöp savaşı süre gidiyor.

Mahalle sakinlerinin bu anlaşmazlığından bunalan bir kadın çöp konteynerini her sabah aramaktan bıkarak konteyneri kendi bahçesinin önüne zincirledi. Böylelikle çöp savaşı sona erdi.

Haber: Doğukan UZUN / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel