Araklı'da Şehit ailelerin onuruna yemek

Araklı Kaymakamlığı'nca Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.Yemeğe, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Garnizon Komutanı Coşkun Koç, Araklı Emniyet Müdü

Araklı'da Şehit ailelerin onuruna yemek

Araklı Kaymakamlığı'nca Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Yemeğe, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Garnizon Komutanı Coşkun Koç, Araklı Emniyet Müdürü Ergün Kızılboğa, Araklı Askerlik Şubesi Başkanı Suat Yerçel, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler katıldı.
 
Kaymakam Tezcan, şehit ailelerine ve gazilere seslenerek, "Sadece üzücü haberlerde değil, düğün dernek ve mutlu günlerinizde de her zaman bizi çağırabilirsiniz, Kaymakamlık olarak bir numaralı önceliğimiz sizlersiniz" dedi.
 
Tezcan, şehit ailelerinin evlerine giden yolların yapımı ve onarımı için söz verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel