Araklı'da ölen kişiler toprağa verildi

Trabzon'un Araklı ilçesinde çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden 2 kişi, güvenlik gerekçesiyle birer gün arayla toprağa verildi.Akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenler için İlçe Kaymakamı Avni Kula ve Belediye Başkanı Recep Çebi

Araklı'da ölen kişiler toprağa verildi

Trabzon'un Araklı ilçesinde çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden 2 kişi, güvenlik gerekçesiyle birer gün arayla toprağa verildi.


Akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenler için İlçe Kaymakamı Avni Kula ve Belediye Başkanı Recep Çebi, devreye girerek cenazelerin defin işlemleri için ailelerle görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından güvenlik gerekçesiyle, olayda hayatını kaybedeblerin cenaze törenleri farklı günlerde gerçekleştirildi.

Hayatını kaybedenlerden Hasan Demir’in naaşı, dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçenin Çapanlı köyündeki aile mezarlığında defnedildi. Emine Demir’in cenazesi ise bugün öğle namazına müteakip ilçe merkezindeki Fatih Camii’nde kılınana cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Her iki cenaze merasiminde de ilçe merkezinde polis ve jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.


Olayla ilgili, Seyfettin D. (46) firari olarak aranırken, Ergün D. (27), Murat D. (15), Şahin D. (18), Mehmet D., Abbas Ç. ve Yusuf D. (25) gözaltına alındı. Savcılıkça gözaltı süresi uzatılan 6 kişinin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel