Araklı'da mutlu son

Erenler Belediye Başkanı Ömer Bektaş’ın makamında düzenlenen imza töreninde üyeler de hazır bulundu.Trabzon il sekreteri Muammer Şahin ve il teşkilatlandırma sekreteri İsmail değerlinin   katıldığı sosyal denge sözleşmesi imza töreninde konuşan Erenler Be

Araklı'da mutlu son



Erenler Belediye Başkanı Ömer Bektaş’ın makamında düzenlenen imza töreninde üyeler de hazır bulundu.

Trabzon il sekreteri Muammer Şahin ve il teşkilatlandırma sekreteri İsmail değerlinin   katıldığı sosyal denge sözleşmesi imza töreninde konuşan Erenler Belediye Başkanı Ömer BEKTAŞ, "Yaklaşık 2 yıldır tüm personelimizle kol kola omuz omuza tam bir aile ortamında bir arada çalıştık. Her zaman personelimizin özlük haklarını koruduk, kolladık. Tüm personelimiz de iyi bilir ki, her zaman kendilerine başkanları olarak değer verdim, fikirlerine saygı duydum. 'Ben yok biz varız' anlayışı ile Erenlerde hep birlikte güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz." dedi.

Bem-Bir-Sen Trabzon İl sekreteri Muammer ŞAHİN ise Bem-Bir-Sen'in, yerel yönetim çalışanlarının hak ve menfaatleri doğrultusunda faaliyet gösterdiğini belirterek yürütülen çalışmalarda daima bu durumun göz önünde bulundurulduğunu söyledi. Yıldırım, sosyal denge sözleşmesi imzalamak sureti ile Oğuzeli Belediyesi'nde çalışan üyelerimizin hayat standartlarının yükseltilmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade etti. Şahin , Erenler Belediye Başkanı Ömer BEKTAŞ ı sosyal denge sözleşmesine imza attığı için de tebrik etti.

Yapılan toplu sözleşmenin ardından Erenler  Belediyesi'nde görev yapan memurlara  aylık net 400'er TL ek zam ve kurban ve ramazan bayram yardımı olarak net 500 TL yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel