Araklı'da mandıra açıldı

 Araklı ilçesine bağlı Taşönü köyünde Temel Yakupçebioğlu'na ait mandıra hizmete açıldı. Açılışa, Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Bayrak, Araklı

Araklı'da mandıra açıldı

 

Araklı ilçesine bağlı Taşönü köyünde Temel Yakupçebioğlu'na ait mandıra hizmete açıldı.
 
Açılışa, Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Bayrak, Araklı Ziraat Bankası Müdürü Erhan Aydın ve köylüler katıldı.
 
İlçe Tarım Müdürü Bayrak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Ziraat Bankası'nın yaptığı sözleşme gereği gerçekleştirdikleri proje kapsamında Taşönü köyünde düşük faizli kredi kullanan Yakubçebioğlu'na ait 20 büyükbaş hayvanlık mandıra kurulduğunu belirtti.
 
Çiftlik sahibinin öz sermayesiyle ahırın yapıldığını, Ziraat Bankası'ndan alınan düşük faizli krediyle de Kastamonu ilinden 15 büyükbaş hayvan alındığını anlatan Bayrak, alınan hayvanların gebe düve olduğunu ve doğuma başladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler