Araklı'da kadınlar için resim kursu

Trabzon'un Araklı ilçesinde, kadınlar için resim kursu açıldı. İlçedeki Halk Eğitim Merkezi'nde açılan kursa ilişkin gazetecilere açıklama yapan kurs öğretmeni Sevilya Hacer Hacısalihoğlu, kursa, ev hanımları, çalışan kadınlar ile genç kızlardan oluşan 12

Araklı'da kadınlar için resim kursu

Trabzon'un Araklı ilçesinde, kadınlar için resim kursu açıldı.

İlçedeki Halk Eğitim Merkezi'nde açılan kursa ilişkin gazetecilere açıklama yapan kurs öğretmeni Sevilya Hacer Hacısalihoğlu, kursa, ev hanımları, çalışan kadınlar ile genç kızlardan oluşan 12 kişinin katıldığını söyledi.

Kursiyerlere 600 saat resim kursu vereceklerini belirten Hacısalihoğlu, ''Kursumuzda yağlı boya, ahşap boyama, kumaş boyama, cam süsleme ve hamur çiçekler yapıyoruz'' dedi.

 Kursta yapılan eserlerin çok beğenildiğini ve eserlerinin birçok kişi tarafından alıcı bulduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, kurs sayesinde kursiyerlerin yeteneklerini keşfetmesine vesile olduklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel