Araklı'da heyelan yolu kapattı

Trabzon’un Araklı ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası Karadeniz Sahil Yolu Araklı Tüneli mevkiinde yaşanan heyelanlar ve toprak kaymaları nedeniyle Trabzon’dan Rize istikametine tek yönden tünel ulaşıma kapatıldı.  Yağışlar nedeniyle yer yer heye

Araklı'da heyelan yolu kapattı

Trabzon’un Araklı ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası Karadeniz Sahil Yolu Araklı Tüneli mevkiinde yaşanan heyelanlar ve toprak kaymaları nedeniyle Trabzon’dan Rize istikametine tek yönden tünel ulaşıma kapatıldı. 

 
Yağışlar nedeniyle yer yer heyelan ve toprak kaymalarının yaşandığı yolda yetkililer kontrollü olarak araçların bölgeden geçişine izin verirken, tünelin tek yönden ulaşıma kapatılması nedeniyle araçlar Araklı ilçe merkezinden geçen eski yolu kullanarak Rize istikametine gidiyor.
 
Sürmene ilçesinde de yol boyunca yolda su göletleri oluşurken, Karayolları ve Araklı Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel