Araklı'da esnaf kriz çıkardı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Araklı İlçesinde Başbakanlığa ait Toplu Konut İdare (TOKİ) tarafından yaptırılan sanayi sitesindeki dükkânların fiyatları, ilçe esnafına sorun çıkarıyor. Araklı İlçe Belediyesi ile ortaklaşa yapılan küçük sanayi sitesi

Araklı'da esnaf kriz çıkardı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Araklı İlçesinde Başbakanlığa ait Toplu Konut İdare (TOKİ) tarafından yaptırılan sanayi sitesindeki dükkânların fiyatları, ilçe esnafına sorun çıkarıyor. Araklı İlçe Belediyesi ile ortaklaşa yapılan küçük sanayi sitesinde bulunan dükkânlara biçilen fiyata tepki gösteren esnaf, kendilerinin zeytin ve ekmek yediğini söyleyerek buna bir çare bulunması gerektiğini belirttiler.  Sorunu çözmek için kurulan komisyonun sözcüsü Yaşar Beşir, “ Esnaf zeytin ekmek yiyor, buna karşı bu uçuk fiyatlar kabul edilemez.”dedi. Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Semiz, ise Beşir’in bu sözlerine “ siyaset yapıyorsunuz.” diyerek sert tepki gösterdi. Esnafın bu tutumuna ise Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Çebi’den de sert tepki geldi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel