Araklı'da Başkan Turup'u konuştu

Araklı Gençlik Platformu’nun geçtiğimiz hafta sonu Araklı Sosyal Tesisleri’nde başlayan ve iki saat süren, Turup çöp olmasın konulu toplantıda bir araya geldi.Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, sivil top

Araklı'da Başkan Turup'u konuştu

Araklı Gençlik Platformu’nun geçtiğimiz hafta sonu Araklı Sosyal Tesisleri’nde başlayan ve iki saat süren, Turup çöp olmasın konulu toplantıda bir araya geldi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile dernek başkanlarının katılım gösterdiği ve hemen herkesin söz aldığı toplantıda Recep Çebi: “Turup için herkesin görevini bir kenara bırakması gerektiğini ve bir birey olarak Turup için mücadele etmesini, hepimizin ortak bir doğrusunun olduğunu ve bu doğrunun da Turup olduğunu, önümüzde ki hafta Pazar günü Turup’ta gerçekleşecek olan konserler için gençlerimize destek çıkılması gerektiğini” vurguladı.

Geçen hafta CHP Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz’ın yerel bir gazetede yayınlanan röportajı için gönderme yapan Çebi: “Muhalefetin görevi nedir? Muhalefet, gazetelere ilan vermesi, televizyon programlarına çıkıp Turup’u konuşması gerektiği yerine, maalesef farklı şeylerle ilgilenmektedirler” diyerek muhalefet yapan diğer partililere Turup konusunu gündeme getirmeleri gerektiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler