Araklı'da balıkçı barınakları kaçak...

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da sürekli haber olan balıkçı barınakları bu sefer de kaçak yapılaşma ile gündeme geldi. Araklı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler; İlçenin Yalıboyu Mahallesinde bulunan Balıkçı barınaklarında yapmış oldukları çalı

Araklı'da balıkçı barınakları kaçak...

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da sürekli haber olan balıkçı barınakları bu sefer de kaçak yapılaşma ile gündeme geldi. Araklı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler; İlçenin Yalıboyu Mahallesinde bulunan Balıkçı barınaklarında yapmış oldukları çalışmada 8 kişinin yasa dışı yollar ile barınak yaptığını tespit ederek haklarında işlem başlattı.

İMAR KİRLİLİĞİNE NEDEN OLDULAR

Jandarma ekipleri; T.K, M.A, F.M, S.A, O.S, M.K, M.S.S ve M.G. hakkında kaçak yapılaşma ve imar kirliliğine neden olmaktan cezai işlem uyguladı. Olay yerinde yapılan çalışmada şahısların; Liman olarak ayrılan bölgede 5 metre karelik bir alan oluşturarak tuğlalar ile baraka kurduğu tespit edildi.

İNŞAATLAR DURDURULDU

Konuyla alakalı olarak; Trabzon İl Çevre Müdürlüğü ve Araklı Belediyesini bilgilendiren jandarma şüpheli şahısların ifadesini savcılık talimatı ile aldıktan sonra serbest bıraktı. Edinilen bilgiye göre; Araklı Belediyesi ekipleri; söz konusu inşaatları mühürleyerek yapımını durdurdu.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel