Araklı'da bakın şu çocukların yaptıklarına

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Araklı ilçesinde meydana gelen küçük çaplı hırsızlıklar vatandaşları canında bezdirince jandarma harekete geçti.  Ekipler; yapmış oldukları çalışmada ilçede yaşayan ve yaşlarının 18’den küçük olan A.Ç, F.Ç, F.T, O.Ç ve

Araklı'da bakın şu çocukların yaptıklarına

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Araklı ilçesinde meydana gelen küçük çaplı hırsızlıklar vatandaşları canında bezdirince jandarma harekete geçti.  Ekipler; yapmış oldukları çalışmada ilçede yaşayan ve yaşlarının 18’den küçük olan A.Ç, F.Ç, F.T, O.Ç ve E.E’yi yaşamış oldukları evde gözaltına alarak jandarma karakoluna getirdi. Şahısların yakalandığı evlerde hırsızlık suçunda kullanılan birçok tornavida ve çalındı malzemeler yakalandı.

Suca sürüklenen çocukların H.B, K.K, H.A.Ö, Ö.Ö, H.Ö ve E.K adlı vatandaşları mağdur ettiği öğrenildi. Yaşı küçük çete üyelerinin 10 eve girdikleri ve bu evlerde çeşitli malzemeler çaldıktan sonra evde bulunan araba anahtarını alarak mağdurlara ait araç ile olay yerinden kaçtıkları benzin bittikten sonra aracı bıraktıkları öğrenildi.

Çocuk suçlular hırsızlık iddiası ile Araklı Cumhuriyet başsavcılığına sevk edildi. Burada alınan ifadeler sonrası yaşlarının küçük olması ve kaçma ihtimallerinin az olması nedeni ile serbest bırakıldılar. Şahıslar tutuksuz olarak yargılanacağı öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel