Araklı'da 'askıda ekmek' projesi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçede 'askıda ekmek' projesini hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyledi. Başkan Çebi, ilçede hizmet veren fırıncı esnafıyla bir araya gelerek, yardıma muhtaç ailelere yönelik hazırlık çalışmalarını sürdürdükleri askı

Araklı'da  'askıda ekmek'  projesi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçede 'askıda ekmek' projesini hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyledi.

 Başkan Çebi, ilçede hizmet veren fırıncı esnafıyla bir araya gelerek, yardıma muhtaç ailelere yönelik hazırlık çalışmalarını sürdürdükleri askıda ekmek projesi ile ilgili bilgi sundu.

Araklı'nın her yönüyle marka ilçe olması için çalışmalar yaptıklarını belirten Çebi, ''İlçemizde askıda ekmek projesini hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bu projemizin de ses getirecek bir proje olacağı kanısındayım. Biz bu projeyi devam ettirebilmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız'' dedi.

Çebi, bu doğrultuda fırıncılardan destek istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti: 
''Bu projeyi tüm fırınlarımızda uygulamak istiyoruz. Belediyemizin reklamlı kabinlerini fırınlarımızın önüne koyacağız. Bu kabinlere her gün belirli miktarda ekmek bırakılacak ve ihtiyaçlı aileler fırından parasıyla ekmek alır gibi, bu kabinden gereği kadar ekmeğini alarak evine götürecek. Bu projede bizlere hayırseverler de ekmek alarak destek olabilecekler.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler