Araklı yoluna DİKKAT!

Karaman-Ermenek yolunun 24-37. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmalarının daha hızlı şekilde tamamlanması, trafik can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla her gün 08.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Cide-İnebolu yolunun 3-4. k

Araklı yoluna DİKKAT!

Karaman-Ermenek yolunun 24-37. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmalarının daha hızlı şekilde tamamlanması, trafik can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla her gün 08.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Cide-İnebolu yolunun 3-4. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-19.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Belirtilen saatlerde ulaşım Kuşçu-Aydos-Musaköy güzergahından sağlanacak.

Akçaabat-Trabzon yolunun 45-48. kilometreleri arasındaki (Yıldızlı-Hacıbeşir arası) spor kompleksi tesisleri için yapılan dolgu çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ayaş-Yenikent-Ankara yolunun 16-30. kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-Gerede Otoyolunun TAİ Ayrımı ile Akıncı Gişeleri arasındaki Ovaçayı Köprüsü'ndeki derz çalışmaları nedeniyle 17 Nisan'a kadar Ankara-İstanbul istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Trabzon-Rize yolunun 27-29. kilometreleri arasında Araklı Tüneli Kuzey Tüpündeki havalandırma fan montajı çalışmaları nedeniyle bu yöndeki yol trafiğe kapalı olup, ulaşım Rize-Trabzon istikametinde eski devlet yolundan sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 31-32. kilometreleri arasındaki şev destekleme çalışmaları nedeniyle 21 Nisan'a kadar sağ taşıma yolu kapatılarak ulaşım sol şeritten iki yönlü olarak sağlanacak.

Bozüyük Çevre yolunun 0-1. kilometreleri arasında Hızlı Tren Projesi kapsamında viyadük çalışmaları nedeniyle 16 Mayıs'a kadar sağ ve sol taşıma yolları trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 66-67. kilometreleri arasında TCDD tarafından yapılan Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-27 Viyadüğündeki çalışmalar nedeniyle 8 Nisan'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevkii) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevkii) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü Mevkii) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel