Araklı şehidine agladı...

 Bingöl’deki hain saldırıda şehit olan Trabzon araklı doğumlu Ümit Yıldırım bugün saat 12:30’da Malatya’daki otopsisi tamamlandıktan sonra Askeri uçak ile birlikte Trabzon Hava Limanına geldi. Trabzon Havalimanında Şehit Polis memuru Yıldırım’ı Annesi ve

Araklı şehidine agladı...

 

Bingöl’deki hain saldırıda şehit olan Trabzon araklı doğumlu Ümit Yıldırım bugün saat 12:30’da Malatya’daki otopsisi tamamlandıktan sonra Askeri uçak ile birlikte Trabzon Hava Limanına geldi. Trabzon Havalimanında Şehit Polis memuru Yıldırım’ı Annesi ve ailesi ile birlikte Bakan Bayraktar ile Trabzon’un devlet erkanı karşıladı. Şehidin naaşının uçaktan çıkarılması sırasında çok duygulu anlar yaşandı.

 

Heyecandan adını unuttu

Tam bu sırada Nuret Y. İsimli kadın şehit polisin naaşını gördüğünde heyecanlanması ve birden törene gelen siyasilere tepki göstermesi bir anda havalimanı apronunu bir birine kattı. Şehit yakınları kadına lütfen şehidimizi kullanma diye seslendi kadının biraz daha yüksek sesle protesto etmeye çalışması olayların büyümesine neden oldu. Şehit polisin yakınları kadını üzerine yürüdü arbede arasına meslektaşlarını kaybeden gözü yaşlı polisler müdehale ederek olay yerinden uzaklaştırıldı. N.Y havalimanında polislere “ bir an kendimi kaybettim ben protesto etmedim. Öyle bir şeyde yapmam zaten. Ben asker çocuğuyum ve oğlumda asker. Şehide çok üzüldüm annesine Allah yardımcı olsun.”şeklinde konuştu.

video.20120917162549.jpg

N.Y havalimanına polisler sus vererek sakinleştirmeye çalıştı. Bir polis N.Y ismini sorunca N.Y heyecandan adını söyleyemedi.  Dakikalarca adını unutan kadın etrafa bakınarak “benim adım neydi” şeklinde konuştu.

foto.jpg

Havalimanında ayrılan şehidin naaşı eskort eşliğinde Araklı ilçesine getirildi. Tüm Araklı’nın  hazır beklediği Araklı Küçük camii’de cenaze namazının ardından  doğum büyüdüğü Türközü köyünde bulunan aile kabristanlığına defnedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler