Araklı insanı dayanışmacı yapısıyla örnektir

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Araklı Kalkınma Birlik ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı ve aynı zamanda başbakanlık müşavirlik görevini yürüten Hasan Karabela, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, belde belediye başkanları ile il

Araklı insanı dayanışmacı yapısıyla örnektir

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Araklı Kalkınma Birlik ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı ve aynı zamanda başbakanlık müşavirlik görevini yürüten Hasan Karabela, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, belde belediye başkanları ile ilçe başkanının da aralarında bulunduğu heyeti makamında kabul etti.              

Vali Kızılcık, Araklı insanının birlik ve beraberlik içinde güzel bir dayanışma örneği sergilediğini belirterek, “Araklı insanı birbirine bağlılığı ve sergilediği işbirliği ile çok güzel işlere imza atmayı başarmışlardır. Trabzon’umuzun birçok yerinde Araklılı hayırsever insanlarımızın emeği vardır. Özellikle eğitim alanında yaptıkları hizmetler taktirle karşılanıyor” dedi.
               
Vakfın başkanı Hasan Karabela da, vakfın yeni kurulduğuna işaret ederek vakıf çalışmaları ve yaptıkları projeler hakkında Vali Kızılcık’ı bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel