Araklı Emniyet Amirliği'ne dinamit atacaktı

 Trabzon’un Araklı İlçesi Emniyet Amirliği ve lojmanlarının bulunduğu binanın bahçesine sabaha karşı dinamit atmaya çalışan bir genç ile olayın azmettirici olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, emniyet binası çevresinde bulunan

Araklı Emniyet Amirliği'ne dinamit atacaktı

 

Trabzon’un Araklı İlçesi Emniyet Amirliği ve lojmanlarının bulunduğu binanın bahçesine sabaha karşı dinamit atmaya çalışan bir genç ile olayın azmettirici olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, emniyet binası çevresinde bulunan bir gencin şüpheli hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri şahsı kıskıvrak yakalandı. 16 yaşlarında olduğu ve hırsızlıktan sabıkası bulunduğu belirtilen şahsın elinde çakmak ile bir dinamit ele geçirildi. Olayla ilgili azmettirici olduğu belirtilen bir kişi daha olay sonrası gözaltına alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, olayın bir terör olayı olmadığını belirterek “Sabaha karşı Emniyet’in bahçesine patlayıcı madde atmak isterken polislerimizin duyarlı hareket etmesi ve hareketlerinden şüphelenmesi üzerine şahıs gözaltına alındı. Elinde dinamit ile çakmak varmış. Hırsızlıktan sabıkası var. Olay bir terör olayı değil. Birilerinin azmettirmesi sonucu olay yaşanmış” dedi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel