Araklı cinayeti davasında karar

Trabzon'un Araklı ilçesinde 5 yıl önce 2 grup arasında çıkan kavgada bir kişiyi silahla vurarak öldürmekten yargılanan şahıs 23 yıl 4 ay, hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanıklar Erdoğan S. v

Araklı cinayeti davasında karar

Trabzon'un Araklı ilçesinde 5 yıl önce 2 grup arasında çıkan kavgada bir kişiyi silahla vurarak öldürmekten yargılanan şahıs 23 yıl 4 ay, hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanıklar Erdoğan S. ve Şahip T. katıldı. Tutuksuz sanık Adem T. ise duruşmaya katılmadı.

Mahkeme heyeti sanıklardan Erdoğan S.’yi 'Vural Çebi'yi kasten öldürme' suçundan 20 yıl, 'tehdit' suçundan 2 yıl 1 ay, 'Ruhsatsız silah taşımak' suçundan da 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 23 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırırken, Şahip T. ise toplam 3 yıl 7 ay 10 gün hapis cezası verdi. Tutuksuz yargılanan diğer sanık Adem T. ise beraat etti.

Araklı ilçesinde bir internet kafe işleten Vural Çebi (20), 23 Ekim 2007 tarihinde işyerine gelen bir grup genç ile tartışmış, tartışma sonrası kafeden dışarı çıkan gençler silahlarını çekerek iş yerine ateş açmıştı. Olayda Vural Çebi, kurşunlardan birinin göğsüne isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Olay sonrası Erdoğan S. ve Şahip T. isimli iki kişi tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel