"Aracın çalındı gel"

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon Araklı İlçesi Değirmenci köyünde yol kenarında lastikleri ve kapıları sökülmüş biçimde araba olduğunu fark eden Jandarma ekipleri araç başında yapmış olduğu incelemede aracın çalındığını fark etti. 53 KC 121 plakalı T

"Aracın çalındı gel"

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon Araklı İlçesi Değirmenci köyünde yol kenarında lastikleri ve kapıları sökülmüş biçimde araba olduğunu fark eden Jandarma ekipleri araç başında yapmış olduğu incelemede aracın çalındığını fark etti. 53 KC 121 plakalı Tofaş marka aracın plaka sorgusu ile aracın sahibine ulaşan jandarma ekipleri şahsa " aracınızdan haberiniz var mı?" diye sordu.

ARACINDA GERİYE İSKELET KALDI

Telefonun diğer ucundaki isim arabanın sahibi Murat Usal Of'ta yaşadığını ve arabasının çalındığını fark etmediğini jandarma ekiplerine ifade etti. Jandarma ekipleri Usal'ı aracın başına çağırdığında araç sahibi şok oldu. Usal aracının lastiklerini ve kapılarının söküldüğünü fark etti. Jandarma ekipleri aracı çalanları yakalamak için çalışma başlatırken Usal ise aracından kalan diğer parcaları alarak Of'a geri döndü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel