Araç kiralık benzin çalıntı

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık zanlıları Rent A Car'dan araç kiralayıp gezmeye başladılar. Kiraladıkları araçlara akaryakıt alabilmek için plan yapan hırsızlar, park halindeki 5 ayrı otomobilden oto teybi, CD çalar ve sis sistemleri çaldılar. Samsun Emn

Araç kiralık benzin çalıntı

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık zanlıları Rent A Car'dan araç kiralayıp gezmeye başladılar. Kiraladıkları araçlara akaryakıt alabilmek için plan yapan hırsızlar, park halindeki 5 ayrı otomobilden oto teybi, CD çalar ve sis sistemleri çaldılar.

 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, olayla ilgili olarak A.K. (20), amcasının oğlu Y.K. (23) ile kız arkadaşları K.A.Y. (19) ve A.Ç.'yi (22) gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılarla birlikte çalıntı 5 adet oto teybi, CD
çalar ve ses sistemi ele geçirildi. Polis, yaptığı araştırma sonucu ele geçen çalıntı malzemelerin İlkadım ilçesi Cedid Mahallesi'nde Abdulkadir Ç.'nin, Adalet Mahallesi'nde Şenol A.'nın ve Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde Avni Ç.'nin aracından çalındığını tespit etti. Ele geçen diğer malzemelerin ise nereden çalındığı araştırılıyor.
 

Gözaltına alınan iki genç kız, olayla bir ilgilerinin olmadığını, gezmek için arkadaşlarının kiraladıkları otomobile bindiklerini söylediler. A.K. ile Y.K. ise araçlardan hırsızlık olayını A.Ç.'nin yaptığını ve çalınan malzemeleri satıp gezmek için kiraladıkları araçlara akaryakıt aldığını iddia ettiler. Polisteki sorguları tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilirken, polis firarda olan A.Ç.'yi yakalamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler