Annesiyle konuşurken vurulmuş

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında çalıştığı şantiyede vinç üzerinde keskin nişancılar tarafından vurularak öldürülen Trabzonlu vinç operatörü Yunus Emre Çelik'in annesiyle telefonda görüşürken öldürüldüğü ortaya çıktı. Yomra ilçesi Oymalıtepe beldesind

Annesiyle konuşurken vurulmuş

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında çalıştığı şantiyede vinç üzerinde keskin nişancılar tarafından vurularak öldürülen Trabzonlu vinç operatörü Yunus Emre Çelik'in annesiyle telefonda görüşürken öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yomra ilçesi Oymalıtepe beldesinde yaşayan Çelik ailesi, oğullarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Anne Sevim Çelik, gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, oğlunun kendisi ile telefonda görüşürken silahla vurularak öldürüldüğünü belirterek "Oğlum bana telefon etti. 'Anneciğim nasılsın' dedi. O an oğlum Yunus'un telefonu yere düştü. Ben anladım oğlumun vurulduğunu. Devlet büyüklerinden yardım istiyorum. Oğlumun soğuk yüzünü bana göstersinler, cenazemizi göndersinler. Onlara yalvarıyorum" dedi. "Gitti fidanım" diyerek ağıt yakan Sevim Çelik güçlükle ayakta durdu. Baba İsmail Çelik de, oğluna "Gitme" dediğini ancak kendisini dinlemediğini ifade ederek şöyle konuştu: "En son geçtiğimiz Pazar akşamı ben kendisiyle telefonla görüştüm. Oğlum orada çatışma varmış deyince 'Bana burada bir şey yok, diğer taraflar karışık' dedi. Pazartesi günü de onun olduğu yerde çatışma olmuş. Bir iki gün iletişim kuramadık. Ben de 26 ay Libya'da çalıştım. Rusya'da çalıştım. Benim dönemimde de Libya'da bombalama oluyordu. O zamanlar bende sıkıntı yaşadım. Oğlum buradan giderken, 'Gitme' dedim, dinlemedi. Gurbet işi. Allah kimseye evlat acısını nasip etmesin. Devlet büyüklerimizden rica ediyorum. Bir an evvel oğlumun cenazesini bana yollasınlar"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel