Anne ve kızları toprağa verildi

Giresun'da yeni doğan bebeklerini hastaneden eve götüren ailenin içinde bulunduğu otomobilin, park halindeki kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden aralarındaki yeni doğan bir bebeğin de bulunduğu 4 kişi toprağa verildi.Bu sabah Espiye Devlet Hastanesi

Anne ve kızları toprağa verildi

Giresun'da yeni doğan bebeklerini hastaneden eve götüren ailenin içinde bulunduğu otomobilin, park halindeki kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden aralarındaki yeni doğan bir bebeğin de bulunduğu 4 kişi toprağa verildi.

Bu sabah Espiye Devlet Hastanesi morgundan alınan Havva Çelik, gelini Elif Çelik, çocukları Asya ve bir günlük bebek Ahsen Çelik'in cenazeleri Espiye Merkez Ulu Cami'ye getirildi. Burada Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, bazı belediye başkanları, Çelik ailesinin yakınları ile vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası Havva Çelik, gelini Elif Çelik, çocukları Asya ve Ahsen Çelik ilçeye bağlı Çalkaya köyünde toprağa verildiler.

Kazada yaralanan Oğuzhan Çelik, eli sarılı olarak cenazeye katılırken, hayatlarını kaybedenlerin yakınları tabutların başlarında uzun süre gözyaşı döktüler.

Giresun'da dün yeni doğan bebeklerini evlerine götüren Oğuzhan Çelik idaresindeki 28 EP 827 plakalı otomobil, Keşap ilçesine bağlı Kılıçlı köyünde yol kenarında park halindeki 28 AC 725 plakalı kamyona çarpmıştı. Kazada sürücü Oğuzhan Çelik'in eşi Elif Çelik (27), çocukları Asya ve yeni doğan bebekleri Ahsen Çelik ile annesi Havva Çelik (48) ile olay yerinde hayatını kaybetmiş, Oğuzhan Çelik yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel