“Anne” Dedikten 3 gün sonra annesini kaybetti

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç kadın gözyaşları içinde Samsun'da toprağa verilerken, kazada yaralanan 2 yaşındaki Duru'nun "anne" diye konuşmaya başladıktan 3 gün sonra kaza geçirip annesini kaybetmesi yürekleri dağladı.Sams

“Anne” Dedikten 3 gün sonra annesini kaybetti

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç kadın gözyaşları içinde Samsun'da toprağa verilerken, kazada yaralanan 2 yaşındaki Duru'nun "anne" diye konuşmaya başladıktan 3 gün sonra kaza geçirip annesini kaybetmesi yürekleri dağladı.
Samsun Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş Mustafa Karakurt, 3 yıl önce laboratuvar teknisyeni Aysel Karakurt ile evlendi. Çiftin evliliklerinden Duru adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Mustafa Karakut, Samsun'dan İstanbul'a tayin oldu. Karakurt ailesi İstanbul'da trafik kazası geçirdi. Bir başka aracın Mustafa Karakurt'un otomobiline arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü Karakurt hafif şekilde yaralanırken, 2 yaşındaki kızları Duru Karakurt ve eşi Aysel Karakurt ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Aysel Karakurt, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Minik Duru'nun ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Aysel Karakurt, memleketi Samsun Büyük Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. 2 yaşındaki Duru'nun kazadan 3 gün önce konuşmaya başladığı ve ilk sözünün ise "anne" olduğunu öğrenenlerin yürekleri dağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler