Ankara’daki Trabzonluların sesi

Ankara’da Yenimahalle veya Çankaya’dan CHP Milletvekili aday adaylığı için adı geçen Bayraktar Bayraktar, Ankara’daki Trabzon Kültür Derneğinin de Başkan Yardımcılığına getirildi.Merkezi Ankara’da bulunan,Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneğinin 18. Olağan

Ankara’daki Trabzonluların sesi

Ankara’da Yenimahalle veya Çankaya’dan CHP Milletvekili aday adaylığı için adı geçen Bayraktar Bayraktar, Ankara’daki Trabzon Kültür Derneğinin de Başkan Yardımcılığına getirildi.

Merkezi Ankara’da bulunan,Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneğinin 18. Olağan Genel Kurulu Geçtiğimiz Aralık ayının sonunda, Başkent de gerçekleştirilmişti.
Yeni Yönetim Kurulunun seçilmesinin ardından yapılan görev dağılımında,Ankara’da Yenimahalle veya Çankaya’dan CHP Milletvekili aday adaylığı için adı geçen Bayraktar Bayraktar,Trabzon Kültür Derneğinin Başkan Yardımcılığına getirildi.
Bu arada Her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yılda önümüzdeki 19-24 Şubat tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan “ Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri Fuarı” için de ön çalışmaların başladığı bildirildi.
Fuarı düzenleyecek olan, başkanlığını Selahattin Alioğlu, başkan yardımcılığını Bayraktar Bayraktar ve Necmettin Saral’ın yaptığı Trabzon Kültür Derneği ve başkanlığını Bilgin Aygül ve başkan yardımcılığını Kenan Araz ve Ruşen Keleş’in yaptığı Trabzon Vakfı bu konudaki ön hazırlıklarına start verirken, Trabzon Kültür Derneğinin Yeni Yönetim Kurulunu şu isimler oluşturdu.  Selahattin Alioğlu, Bayraktar Bayraktar, Necmettin Saral, Hikmet Topaloğlu, Yüksel Aksu, Ersel Kurt, Faruk Güner, Halim İsmail Karsan, Ömer Faruk İmamoğlu, Ali Ünal ve Mustafa Bahadır.

Trabzonlu hemşehrimiz Müteahhit İnsaat Mühendisi Bayraktar Bayraktar,2006-2008 yılları arasında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunları derneği 2.başkanlığını da yapmıştı.Aynı zamanda Ankara’da faaliyet gösteren  Trabzon Büyükliman ve Çevre ilçeleri Derneğinin Başkanı olarak da görev yapan Bayraktar'ın, sivil toplum  örgütlerinde aldığı görevlere bir yenisi daha eklenmiş oldu.
Aslen Beşikdüzülü olan,yine bir dönem Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Ankara Şubesinin Kurucu Başkanlığını da yapan Bayraktar,bu sivil toplum örgütlerinde basarili projelere imza atmış ve bu yapı içerisinde kurulan ve ODTÜ mezunları derneğinin 2.başkanlığını yaparken,Türkiye genelinde  550 sivil toplum örgütünün üye olduğu, Toplumsal Güc Birliği Platformunun Başkanlığını ve dönem sözcülüğünü yapmıştı.Başarılı iş adamı hem şehrimiz Bayraktar, şimdi de birikim ve deneyimlerini Trabzon Kültür Derneğin de, Ankara’dan Trabzon’u ve Trabzonluları daha etkin kucaklayacağı projeler üreteceği bir yapının oluşması için kullanacağını söyledi.
“Ben yok, Biz varız’ diyen Bayraktar, Trabzon ve Türkiye için emek vermeyi sürdüreceğini ifade etti.
Ankara Yenimahalle yada  Çankaya dan, CHP Milletvekili aday adaylığı için,ciddi bir şekilde adı geçen Bayraktar Bayraktar “ Kısmetse onun da altında kalkarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel