Ankara’da Artvin fırtınası esti

Artvin Valiliği ile Ankara Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen ''3. Artvin Tanıtım Günleri ''ne büyük bir ilgi gösterildi.VALİ CİRİT HERKESİ ARTVİN’E DAVET ETTİ10-13 Nisan tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde  ge

Ankara’da Artvin fırtınası esti

Artvin Valiliği ile Ankara Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen ''3. Artvin Tanıtım Günleri ''ne büyük bir ilgi gösterildi.

VALİ CİRİT HERKESİ ARTVİN’E DAVET ETTİ

10-13 Nisan tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde  gerçekleşen''3. Artvin Tanıtım Günleri '' oldukça büyük ilgi gördüğünü belirten Artvin Valisi Kemal Cirit “Valisi olmaktan onur duyduğum Artvin ilimizde, başta halkımızın huzur ve güvenliğini sağlayarak devletimizin şefkatini, güler yüzünü vatandaşlarımıza göstermenin yanında ilimizi en iyi şekilde tanıtma ve temsil etme gayreti içerisinde tüm çalışma arkadaşlarımla her sorununuzda yanınızda olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Biz tüm vatandaşlarımızı Artvin’e davet ediyoruz. Şunu taahhüt ediyoruz. Asla memnuniyetsiz ayrılmayacaksınız. Saklı cennet Artvin'in sizlerin defalarca gelmek isteyeceğiniz bir kent olacağına ve Artvin misafirperverliğini asla unutamayacağınıza garanti veriyoruz. Artvin dışındaki Artvin’i sevenleri Artvin’e bekliyoruz..” ifadelerini kullandı.

BAKANLAR-MİLLETVEKİLERİ-BELEDİYE BAŞKANLARI  DA KATILIM GÖSTERDİ

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğin açılış törenine Artvin Valisi Kemal Cirit, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,  Orman Eski Bakanı Hasan Ekinci, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı (RTÜK) Davut Dursun,  AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Yazıcı, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti İstanbul Milletevekili Hüseyin Bürge, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Artvin Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Artvin Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Safiye Tuncay, Artvin Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ,Artvinli ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, Dünya Altın Burun Şampiyonu Mehmet Özyürek, ilçe belediye başkanları,kaymakamlar  ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

resim-111.jpg

2.20140413154046.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel