Amerikalı'nın Trabzonspor merakı!

Amerikan’ın Teksas eyaletinden Trabzon şehrine ailesi ile birlikte gelen 15 yaşındaki Joseph Konderla, burada geçirdiği zaman içersinde insanlarını çok sıcakkanlı bulduğunu belirterek “ Ailem ile ben, Trabzon şehrine yaklaşık bir yıl önce geldik. Burada i

Amerikalı'nın Trabzonspor merakı!

Amerikan’ın Teksas eyaletinden Trabzon şehrine ailesi ile birlikte gelen 15 yaşındaki Joseph Konderla, burada geçirdiği zaman içersinde insanlarını çok sıcakkanlı bulduğunu belirterek “ Ailem ile ben, Trabzon şehrine yaklaşık bir yıl önce geldik. Burada insanlar, Türkiye’deki diğer illere nazaran çok içten samimiler. Ailenizden biri gibi sizlere davranıyorlar. Hiçbir ayrım yapmadan hemen bir şekilde kaynaşıyorlar. Bu yüzden bu şehrin insanlarını çok seviyorum. Bir dil bilmeyenler bile gülümseyerek bizleri mutlu etmeye çalışıyorlar” dedi

Futbolu seveceğimi düşünmezdim

İnternet ortamında video konferans sistemiyle öğrenimini Trabzon’da devan eden Joseph Konderla “Amerika’da basketbol ön planda. Bende basketbol hayranıyım. Trabzon’a ailemizle geldiğimiz günlerde, sokaklarda futbol oynayan çocuklar ve Trabzonspor’u bana tanıtan insanlarla karşılaştık. Futbolu bu denli seveceğim aklıma gelmezdi. Bende en az Trabzonlu insanlar kadar Trabzonspor hayranıyım. Rast geldikçe maçlarını izlemeye çalışıyorum. Kalbim bordo mavi atıyor diyebilirim” diye konuştu.

Öte yandan Joseph Konderla zaman buldukça, Trabzon şehrini, anılarında saklamak amacıyla, fotoğraflamayı da ihmal etmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel