Amerikalılar horon öğrendi!

     Araklı Gençlik Merkezinde yapılan birçok etkinliğin yanında; çalışan hanımlara yönelik verilen folklor kursuna Amerika Birleşik Devletlerinden Araklı’ya gezmeye gelen bir gurup turist, arkadaşlarıyla birlikte ziyaret ettikleri Gençlik merkezinde yöre

Amerikalılar horon öğrendi!

 

 

 

 

 

Araklı Gençlik Merkezinde yapılan birçok etkinliğin yanında; çalışan hanımlara yönelik verilen folklor kursuna Amerika Birleşik Devletlerinden Araklı’ya gezmeye gelen bir gurup turist, arkadaşlarıyla birlikte ziyaret ettikleri Gençlik merkezinde yöresel halkoyunları dersi aldılar. Araklı kaymakamı Avni Kul’nın her yaştan ve cinsten insanların yararlanması için 24 saat açık kalmasını istediği ve her türlü desteği verdiği gençlik merkezinde yabancıların gördüğü ilgi ve alaka ilçemize ve ülkemize kendilerini bir kez daha hayran bıraktı. Halk oyunlarımızın figürlerini çok beğenen ve kısa bir çalışmanın ardından hemen uygulamaya başlayan turistler öğrendikleri figürleri memleketlerinde de çevresindekilere paylaşacaklarını söyleyerek mutlu bir şekilde ayrıldılar.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel