Ambulans otomobille çarpıştı!

Giresun’un Dereli ilçesinden Giresun Devlet Hastanesi’ne yaralı götürmekte olan Süleyman Dural yönetimindeki 28 DR 579 plakalı ambulans liman kavşağına geldiğinde Aşkın Gürsu yönetimindeki 28 ES 665 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.  Kazada ambulans sür

Ambulans otomobille çarpıştı!

Giresun’un Dereli ilçesinden Giresun Devlet Hastanesi’ne yaralı götürmekte olan Süleyman Dural yönetimindeki 28 DR 579 plakalı ambulans liman kavşağına geldiğinde Aşkın Gürsu yönetimindeki 28 ES 665 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

 

Kazada ambulans sürücüsü Süleyman Dural ve diğer araç sürücüsü Aşkın Gürsu ile birlikte Veli ve Bayram Yeşilkaya, Ayşe Turan, Sevgi Topaloğlu ve Celal Şahin yaralandılar. Yaralılar bölgeye gelen başka ambulanslarla Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

 

Yaralılarla hastane Başhekimi Dr. Ahmet Bal bizzat ilgilendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler