Amacımız onlara evlat, torun olmak

 Kurulduğu günden itibaren yürüttükleri çalışmalarla toplumda farkındalık yaratan Trabzon Belediyesi gönüllüleri takdir kazanıyor. Hayata geçirdikleri sosyal içerikli projelerle, son olarak Çamlık'taki Huzurevi'ni ziyaret eden gönüllüler, içten bir kucakl

Amacımız onlara evlat, torun olmak

 

Kurulduğu günden itibaren yürüttükleri çalışmalarla toplumda farkındalık yaratan Trabzon Belediyesi gönüllüleri takdir kazanıyor. Hayata geçirdikleri sosyal içerikli projelerle, son olarak Çamlık'taki Huzurevi'ni ziyaret eden gönüllüler, içten bir kucaklamaya hasret bırakılmış, baş tacı edilmeyi beklerken yalnızlığın karanlığına itilmiş, alınlarında yaşadıkları hayal kırıklıklarının derin izlerini taşıyan Huzurevi sakinlerini yalnız bırakmayarak yaşlıların yüzünü güldürdü. Gönüllülerin kendileriyle yakından ilgilenmesinden oldukça mutlu olduklarını söyleyen Huzurevi sakinleri, "Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmıyorlar. 
 
Halimizi hatırımızı sorup dertlerimizi dinliyorlar. Allah onlardan razı olsun" dedi. "Amacımız yaşlılarımız için birer manevi oğul, manevi torun olmak" diyen gönüllüler ise "Onlarla bir arada olmak, yüzlerinin güldüğünü görmek bizlere tarifsiz mutluluk yaşatıyor. Bizim amacımız sadece bir günlük kısa bir ziyarette bulunmak değil, onlara birer manevi evlat, manevi torun olmaktır" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler