Altuntaş'tan Trabzonspor'a ziyaret

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, Trabzonspor'u ziyaret ederek, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü.Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Altuntaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kulübümüzün Genel Kurulu’nda bi

Altuntaş'tan Trabzonspor'a ziyaret

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, Trabzonspor'u ziyaret ederek, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Altuntaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kulübümüzün Genel Kurulu’nda bize destek veren Turan Altuntaş ve ekibine yeni yılın ilk aylarında yapılacak Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri sonrası tekrardan Trabzon halkına verdiği hizmetin devam etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz” dedi.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş da Trabzonspor'a bu akşam oynayacağı Lazio maçında başarı diledi.

14522-1j8m1o8d.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler